Új hozzászólás Aktív témák

  • Almacska

    csendes újonc

    Sziasztok szokott kérdés lenni a topicban, hogy milyen tokot használunk, annó én is sokat kerestem mi lenne megfelelő Air 3-ra.

    Az én választásom erre a tokra esett: https://www.emag.hu/esr-rebound-flip-tok-ceruza-tartoval-apple-ipad-air-3-10-5-2019-fekete-42544/pd/D75FKGBBM/?X-Search-Id=3b1ea5f55c61dda34210&X-Product-Id=56077120&X-Search-Page=1&X-Search-Position=5&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

    Elsőre mikor kivettem a dobozából azt tűnt fel, hogy viszonylag nehéznek érzem. Ennek oka a masszív felépítése és a viszonylag nagy hátoldali vastagság (4mm környéke).
    Atok anyaga kellemes tapintású a külseje enyhén gumiszerű de nem tapad a kézhez és nem vonzza magára a port. A belső képernyő felé eső velúr réteg szintén kellemes minőségi érzetett ad érintéskor, viszont könnyen megtapad rajta hajszál, kutyaszőr.
    Az Ipad jól illeszkedik a tokba nem lötyög nem súrlódik ugyanakkor nem kellet erőltettni mikor beleraktam a készüléket. A káva fölé emelkedik pár milivel a tok oldala plusz kicsit még körbe is öleliaz ipad szélét így még nagyobb biztonságérzetett kölcsönöz a toknak használat közben.
    A ceruza tartó nagyon jó, próbáltam kirázzni belőle a pencilt nem sikerült. Kivétele könnyű mert alul nyitott 2 részen a fakk így egyszerűen ki lehet tolni. A kupaktartó külön tettszetős, így mikor pl töltöm a ceruzát nem kell figyelni hova is raktam.
    30 fokos döntésnél stabill a tok viszont a 60 fokos állás beállítása kicsit pepecselős és nem annyira tűnik masszívnak. Egy kezes használatkor viszonylag hamar nehézzé válik a készülék, bár ez lehet csak a gyerek kezemnek köszönhető.
    A mágnes erőssége pont megfelelő nem túl errős de azért a pozícióján tartja a fedelet.
    Összeségében minőségi érzetet nyújt 6000-8000 forintos árszegmenshez képest. Ezért az árért olyan tokot adtak amin érezhető, hogy gondolkodtak rajta milyen pluszt tudna nyújtani a termék, arra is odafigyeltek és kivitelezték. A tartóssági teszt most fog következni. Amitől kicsit tartok az a hátoldalon lévő ragasztás amivel a képernyővédő fedelet rögzítették. Első benyomásra best buy kategória meglátom mit hozz a jövő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák