Új hozzászólás Aktív témák

  • CrAzY88

    aktív tag

    válasz MauroN #29014 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat mindenkitől :R
    Sajnos NTFS-ben volt, meg is szívtam vele :o

    Anno pár éve amikor formáztam, nem gondoltam volna hogy belátható időn belül lesz almás gépem, így aztán gondoltam hogy jóvanazúgy,úgyismindegy’. Hát nem volt :W :DDD
    Alapból semmit sem látott belőle az iPad, így aztán még a puszta formázás is ki volt lőve, persze ha nem lettek volna rajta fontos adatok...

    Végül rokon ablakos gépén megoldottam, de ott is kellett túli-tolizni a hellyel, mégegyszer sose nem akarom megcsinálni ezt a tortúrát.
    Viszont fel akartam tolni nővéreknek néhány száz képet iCloud-ra (az övére, Safarin keresztül), na az nem csak úgy megy iPad-ről. (Nem akartam Windows-on keresztül semmilyen formában sem próbálkozni, mert legutóbb pár hónapja kb 150 képenként kidobott valami ürüggyel amikor magamnak töltöttem fel, hogy majd jön az iPad. Mindig vissza kellett keresni hogy áll a dolog, cirka 4000 képnél nem volt túl szórakoztató).

    Azt gondoltam hogy picit kifinomultabb a dolog iPad OS-en. Pl.: drag&drog. Kijelöltem 700 képet, és semmi további opció nem volt, pl hogy feltöltés. Végül AirDrop lett, és aztán onnan feltöltés iCloud-ba. De utána meg még azóta sem sikerült a fotókba egyben belistázni egy adott albumba a telefonján.
    Vagy csak tényleg ennyire fogyatékos vagyok ehhez (is). :))

    Bocs hogy hosszú lett, csak muszáj volt kiírni magamból. :O

    Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch S6 LTE, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8

Új hozzászólás Aktív témák