Új hozzászólás Aktív témák

  • #95561216

    törölt tag

    válasz No.01 #28981 üzenetére

    Erre azt lehet mondani, hogy attól függ. Én is többféleképp használtam már laptopot az életem során.

    Elsődleges gépnek, egyetem alatt. Erre szerintem csak akkor alkalmas, ha tényleg nem kell semmi extra. Én ekkor nem tudtam volna kiváltani, mert programozni csak korlátozottan alkalmas, és kétlaki életet éltem.

    Ha a laptop csak második géped, amit néha magaddal hurcolsz, és van egy asztali mellette, arra alkalmas lehet. Én továbbra is részben kétlaki vagyok, de az egyel ezelőtti asztali gépem is még alkalmas szinte mindenre, így az került szülőkhöz.Amikor volt céges laptop sem cipeltem, bőven elég a tablet. És mióta van egértámogatás, csak idő kérdése, hogy a távoli asztal programok is felzárkózzanak ehhez, és tabletről belépve elintézz bármit. Volt már, hogy ipadről teamvieweren keresztül küldtem be sürgős bugfixet, nem volt egy leányálom (még IpadOS előtt), de nem is volt annyira macerás, hogy százezrekért vegyek egy laptopot, ami úgyse lett volna nálam, mert cipelje a rosseb, ha 99%-ban úgysem kell.

    Kicsit bő lére sikerült, de talán érthető, hogy hova akarok kilyukadni. Elsődleges gépnek szerintem - vagy inkább nekem - kevés, de ha csak arra kell a laptop, hogy házon kívül használd, azt nagy részt maga az ipad is kiválthatja, a többire meg használhatod vékonykliensként.

Új hozzászólás Aktív témák