Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz #95561216 #28582 üzenetére

    "Dugdosok külső eszközt: töltőkábelt, amiből már van vagy hét, meg első generációs pencilt, amit semmi okom lecserélni."

    Miért a tabletet van okod lecserélni? Egy lehetséges jövőbeli modellről beszélünk, amit az emberek nem ritkán 3-4 évre vesznek meg. Van olyan, hogy egyes csatlakozók felett eljár az idő és az USB 2.0 ilyen, húsz éves, az két évtized, nem való egy új kütyübe ma már (de évekkel ezelőtt sem). Miért nem te adapterezed a régi töltőidet? A gyorsabb lassítható, de fordítva nem megy. Miért az szopja be a 20 éves szabványt, aki szerint egy 200 ezres eszközbe ez ma már nem való?

    "Azt meg felejtsd el, hogy 200k-ért kapsz desktop replacementet appletől."

    Ad1: Az Apple állítja, hogy laptop replacement, ne rajtam kérd számon.
    Ad2: Én is csak annyit mondtam, hogy kevésbé lenne bullshit a fenti állítás.

    Nem kérek desktop replacementet, de ugye ez ugyanaz a vita, mint ami le lett már futva akkor, mikor az Apple átállt a régi széles töltőcsatlakozóról a Lightningra és mindenki nyafogott, hogy jajj mi lesz most a felhalmozott töltőivel. Mondjuk ha az Apple nem fázna ennyire attól, hogy a prolikkal közösködjön szabványos csatlakozókkal, akkor az ilyen átállások sem fájnának. Az Androidos világot pont semennyire viselte meg a Micro USB - Type-C átállás, nekem is vannak itthon régi meg új kábeleim.

Új hozzászólás Aktív témák