Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz StLui #2494 üzenetére

    Pedig nagyjából igaza van. A te példádnál maradva: Az én képeim (digitális 2002-től, azaz 12,5 éve) egy olyan felhő szolgáltatásban vannak, ami automatikusan rendszerezi őket, és nem csak a duplikáltakat, de a nagyon hasonlókat is felismeri, és csak egyet mutat belőlük, a sarkában egy kis nyíllal, hogy kinyitható több képpé. Sőt, az arcokat, a természet képeket, az állatokat külön felismeri, és tudsz rájuk szűrni. Tehát én nem csinálok semmit, csak lövöm a képeket különböző eszközökkel, azok pedig automatikusan mennek a felhőbe. 1 TB fölött van csak a OneDrive tárhelyem, de nem használom erre, mert buta és lassú, legalábbis a legritkább esetben használja ki a 20-30 Mbps feltöltési sebességem, legyek bárhol Európában. Naponta összefoglaló emailt is küld a szolgáltatás, hogy mi történt azon a napon évekkel korábban. A végeredmény: 0 (nulla!) időt töltök a képek rendszerezésével, így számomra a két év képeibe ölt 8-10 óra durván horror!
    Szerkeszteni pedig iPaden szoktam őket (nagyobb a felbontás, mint a 65-ös tévémnek, onnantól pedig a nézési távolság a lényeg), általános dolgokra Handy Photo vagy Photogene, arcra Facetune.
    Tőzsdére baromi jó appok vannak iPadre, persze nem feltétlenül a BUX a mérvadó...

    Szóval azt a tanácsot érdemes megfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz jó, mert eltérőek az igények és a felhasználói szokások. Ahogy több topikban is láttuk már, még a szaros, csiga lassú BT is tud olyan igény lenni, ami valakit elrettent akár egy egész platformtól.

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák