Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz talamasca #23716 üzenetére

    Hát nem tudom, tényleg ízléses a dizájn, tetszik, de gazdag embernek való.

    Egyrészt közismert, hogy az árából egy sokszoros számítási teljesítményű PC-t lehet építeni, főleg videókártya fronton, RTX 2080-ast is lehet bele tenni. Vagy kettőt akár, és nem csak gémelésre lehet őket használni. De processzorból is jobbat rakhatsz egy PC-be, jobb hűtést is. Jobb hangkártyát, ha a zene érdekel stb.

    A praktikustalanságot talán amiatt értettem, hogy igen nehezen szedhető szét, kitakarítás céljából például illetve speckó alkatrészek vannak benne, ha pl a videókártya romlik el benne, akkor te abból pótalkatrészt nem kapsz, vagy ha találsz is, méregdrágán az ebay-en. Különben kuka az egész.

    PC-re meg dögivel van minden, olcsón. Kollégámnak pont elromlott az 5 éves HD 7870-ese, vram hiba, csíkozott, szervált egy jót gyorsan, olcsón, no problemo. Nem kellett szerelőhöz sem elvinni, nem egy nagy műszaki ember, de neki is ment kicserélni.

    Szóval ilyesmire gondoltam, hogy nem praktikus, de egyébként elfogadnék egyet, mert tetszik. De ha 700.000 Ft-om lenne erre a célra, valószínűbb vennék RTX videó kártyával és AMD 8 magos processzorral 32 giga RAM-mal és egy csinos 4K monitorral gépet, valahogy az jobban megéri úgy érzem. Hackintosh is létezik, ha az kell, dual boot-tal. Meg nyílván ha valami kisebb hibája van, simán megoldod magad, kicseréled magad az alkatrészt, nem egy nagy wasistdas, az iMac javítása pedig egy nagyon nagy wasistas.

    flimo: Milyen saját tapasztalat? Mit művelt veled a Google, hogy így elpártoltál tőlük? Hátha egy jó sztori meggyőz engem és megtérek az almához, olcsó nem lesz az biztos, de megtérek.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák