Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz tuki2200 #23073 üzenetére

    Picit rossz irányba megyünk! Pénzt nem is említettem! A Rolex a funkció miatt lett példázva, írhattam volna Seiko-t vagy bármit, és már máskor is mondtam, hogy egy Apple fórumon a pénzről és a drágaságról beszélni vicces, hiszen minden erősen túl van árazva, de ezt nem vitaindítónak írom.
    Az meg megint csak egy szubjektív dolog, hogy ki mit szeret használni adott feladatokra.

    De megnézném, ahogy egy A2-es lapon lévő tervet egy kooperáción hajtogatva mutogat a rokonod, és közben még mondjuk rajzol is vagy jegyzetel rajta. Megsúgom, nem lehet!
    Persze, kisebb dolgokat lehet lapra írni meg jegyzetelni, de van, ami fizikailag nem lehetséges.

    mukibuci: És igen, ha nem iOS-t futtatna, akkor tökéletes lenne arra a feladatra, és még nagyon sok másra is. És hidd el, csorgatná rá a nyálát mindenki, köztük ti is! Nem semmiért mondják rengeteg tesztben, hogy az egyetlen hibája, hogy iOS-t futtat és nem valami MacOS és iOS közötti rendszert, vagy akár MacOS-t. Végül is a Microsoft ezt már áthidalta a Win-es Tabletekkel, úgyhogy lassan az Apple-nek kocogni kell utána.

    De azt nem értem, hogy az alap téma miért ráz meg ennyire mindenkit? Tehát, hogy távolról lehet-e irányítani vagy akár dolgozni az otthoni gépen normálisan? Ezek az igények ennyire fájnak pár embernek? Ez is egy applikáció, amit elvileg tud az iPad is, és innentől kezdve max annyin lehet vitatkozni, hogy jól működik vagy sem. Ha nekem az okozna örömet, hogy legyen egy iPadem, amin tartalmat fogyasztok, de ha akarom, akkor akár az otthoni gépemen is tudok róla dolgozni, akkor miért nem lehet erről beszélni? Nem egyből burkoltan lehülyézni az embert, és azt mondani, hogy ez erre való és kész, ne akarjam én megváltoztatni a jól kitalált rendszert és másra használni, mint amire az Apple gondolta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák