Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz Bici #11643 üzenetére

    iPad 1-et semmiképp ne vegyél, iOS5 a legújabb szoftver, ami elérhető rá és csomó játék iOS8-at kér már, illetve a 256MB RAM is eszméletlen kevés benne.
    iPad 2 egy fokkal jobb választás, de iPad 4 vagy inkább Air alá én már nem adnám, mert az iOS9-el elég lassú az iPad 2 is már és sok játék van, ami nem támogatja az iPad 2-t. Sajnos nem feltétlen kell hogy komoly erőforrás igényű legyen egy adott játék (bár amikor nem iOS verzió, hanem konkrét modell a követelmény, az általában emiatt van), ha olyan API-t használ a játék, ami újabb iOS verziót kér, akkor az a játék nem fog futni régebbi szoftveren, az iPad 1 ezért is esik ki csomó játéknál, illetve nemsokára az iPad 2 is erre a sorsra jut.
    Megbízhatóság terén a legjobbak között vannak az Apple készülékek, ha nem a legjobbak. Vásárláskor arra figyelj, hogy az iCloudból legyen kijelentkezve az előző tulaj és a helyszínen nyomj visszaállítást, majd te aktiváld a készüléket. Illetve ilyen régi eszközöknél az akku már gyengélkedhet, azt nem árt ellenőrizni, hogy milyen állapotban van.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák