Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Atikusz #11468 üzenetére

    A wifi only-val nincs semmi gond (nekem is az volt), de én a 2-es megvásárlása után egy évvel már nagyon örültem, hogy a 32 GB-os verziót választottam, amikor már az is épp hogy csak elég volt az appoknak...

    Hidd el, annyira rá lehet cuppanni az egész felületre, a hihetetlen mennyiségű, színes-szagos, jópofa felhasználási lehetőségek kimeríthetetlen tárházára, hogy nem csak arra akarod majd használni, amire most gondolsz, hogy használni akarod majd. :)
    Amúgy jónéhány app hajlamos a napi használat során egy idő után jókora méretűre hízni - ilyen pl. a Spotify is, akkor is, ha egyáltalán nem töltesz le magára a tabletre egyetlen offline elérhető zenét sem. És ilyenkor nem tudod csak úgy, egyszerűen kiüríteni a cache-t, hanem újra kell telepíteni az egész appot. Nem mintha ez olyan vészesen bonyolult vagy hosszadalmas művelet lenne, de nem esik jól mégsem, ha mondjuk havonta kell elvégezni, mert látod, hogy alig van már tárhelyed...
    Plusz pl. nagyobb iOS-rendszerfrissítéseknél is szokott olyan lenni, hogy a frissítés elvégzéséhez kell, hogy legyen 2-3 GB szabad hely, és ilyenkor törheted a fejed, hogy mit törölj ideiglenesen, amíg a rendszer-frissítés lezajlik.

    Szóval a 16 GB-os verziót csak akkor válaszd, ha biztosan tudod, hogy ellent tudsz majd állni a kísértésnek, és tényleg nem fogod majd sokkal többre használni, mint amit itt leírtál. ;)

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák