Új hozzászólás Aktív témák

  • focvis

    veterán

    válasz h1mpi #10468 üzenetére

    nem konkrétan Neked szól :) jellemzően read-only követem ezt a topikot.

    Becsszó' nem reklámozni akarom a hölgyet, mindenki el tudja dönteni, hogy milyen feltételekkel vásárol. Ha visszakeresed a hsz-eimet kb. 1 évvel ezelőttről, akkor is leírtam, hogy előre, telibe ki kell fizetni. Utoljára 2014. decemberben rendeltem nála Air2-őt, az valamikor 2015. február/március során jött meg, az Áfa-visszaigényléssel nem volt gond. Ha kijött volna az Air3, akkor ismét rendeltem volna nála, de mivel nem akarok iPaddel seftelni, így csak annyit rendelek ami a nekem kell (ill. 2014-ben rendeltem a szüleimnek).

    Akik - számla nélkül - 115-ért árulják a bontatlant, azok hol és mennyiért veszik? Gondolom ők keresni szeretnének rajta.
    Az APR miből tartja fenn a belvárosi üzletét, miből fizeti az alkalmazottakat? Árrésből.
    Ez a hölgy is keres rajta, de a sűrű fillér elvet követi, amikor először találkoztam vele 2 éve, csurig volt az autója i-cuccokkal, elmondta a forrást, számomra hihető volt - és nem ma jöttem le a falvédőről.

    Szerintem örülni kell annak, hogy ebből a forrásból meg lehet vásárolni - aránylag olcsón. Ha pedig számla kell, ad, de külön jelezni kell, ettől nem változik az ár (így jogszerű).

    Senkit nem akarok rábeszélni, csak jobb ha mindenki tisztán lát. :)

Új hozzászólás Aktív témák