Új hozzászólás Aktív témák

  • Süvi

    őstag

    Látom, hogy pörög a topic, ezért megosztom Veletek a gondolataimat.

    Ipad Air 32 Gb van 1,5 éve, nagyon szeretem, bevált. Bár az Air 2 64 sok szempontból fejlődés, de nekem igazából nem, így nem éreztem szükségét a cserére. Vártam, hogy tavaly megjelenjen az Air 3 és akkor cseréltem volna, apukám pedig kapta volna tőlem az AIR-t.

    Mivel nem jelent meg, eldöntöttem, hogy szépen megvárom 2016 őszt és majd megveszem akkor és akkor adom tovább.(Egyetlen funkciót várok, de nagyon: Apple pencil. Sokat használom jegyzetelésre a gépet, szerintem az egyik legjobb stylustom van (Adonit jot pro), de az Apple pencil azért többet tud (simán megvenném 100 dollárért))

    Most jön a csavar: apukám rájött, hogy nem tud várni :D Kinőtte a korábbi tabletjét, amit 1 éve használt (tesco op3ndott, 15 E Ft volt, de veri a 45-50 E Ft-os Samsungokat), most érte el a gép határait ill ismerte meg, hogy mire tudná használni (nem csak netezésre, hetente tart előadásokat, ki tudná használni, de kb. 80-100 Ft-ot szán rá.)

    Megnéztem a használt Air 32 ill. új Air 2 64 árakat és azt látom, hogy szépen nyílik az olló ( 90-160 E Ft)
    Tehát nem tudom mit tegyek és hogy anyagilag se legyen nagyon ráfizetés
    - veszek magamnak egy Air2 64-et, majd ha megjelenik a tollas 3, akkor csere és bukok ráfizetéssel vagy 50 -70 E Ft-ot.
    - marad az Air és veszek egyet apukámnak is (neki elég, de az ennek a hátránya hogy az én használt, makulátlan Air-emben jobban bízok, mint bármely másik használtban) és majd veszek egy tollas 3-at 2016-ban, az Air ára már nem fog annyit esni, mint eddig. (egy év múlva is simán el lehet adni 60-70 E Ft-ért sztem.
    - ha nem lesz tollas 3, akkor pedig bánkódok, hogy nem vettem Air 2-t, mert kell várnom még egy évet :W

    Nem tehetek más bújom a pletykákat. Biztos hogy nem lesz tavasszal új ipad a 6c mellé? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák