Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland-87

    aktív tag

    válasz Souths #1032 üzenetére

    Laptopok többségén szokott lenni lan port is, a wifis összehasonlításnál túl sok a változó tényező ezért ott egy eszközön is elég nagy eltérések lehetnek a mérések között.

    Az aktív állapothoz rendesen ki kell nyitni a portot, az UPNP biztonsági okokból nem javasolt, viszont ha az UPNP aktív és a portot is nyitottad akkor bizonyos routerek ettől megzavarodnak és a végeredmény az hogy nincs nyitva a port. Ha az UPNP megoldást jobban preferálod akkor töröld a manuálisan nyitott portot és nézd meg úgy mit csinál, ha jól van nyitva akkor működnie kell, tesztelheted a portot egy tesztoldallal is akár pl. ezzel: [link] csak be kell írni a kliens által használt port számát.

    Olyan torrentből meg sok van ami 800Mbps fölé tud menni, olyat kell keresni amit sokan seedelnek de már kevesen töltenek. Itt látható egy HD tartalom letöltése Qbittorrent klienssel, mint látható egy idő után stabilan 80-100MB között jön de csúcsokban 110MB fölé is megy, sajnos nekem ez itt már a cpu és a hdd korlátja, tudna feljebb is menni. Telekom koax gigabit 1000/25 csomag

Új hozzászólás Aktív témák