Hirdetés

 • Timocicu

  senior tag

  " a Nő bizony ajándék, amiért nagyon is meg kell dolgozni - óvni kell, védeni, éreztetni Vele, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy Nő... " " És igen - Nélkületek semmik vagyunk, mert Ti teszitek élhetővé a világot" ;)by Titok :)

  „Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”

  " Egy barát bízik benned, meghallgat, veled sír vagy nevet,
  és minden egyes hibád ellenére is szeret. "

  " "A szerelem az a heves vágy, hogy megosszuk az életünket egy másik emberrel. Olyan emberbe szeretünk bele, akit csodásnak tartunk. Ez az egyén értékeinek legmélyebb elismerése, és hogy őbenne testesül meg az, amit a legtöbbre értékelsz az életben. "

  " Igazság szerint, ha két ember olyan tökéletesen összeillik, hogy mindig boldogok, ha együtt lehetnek, és mindig elhagyottnak érzik magukat, ha elszakadnak egymástól, nem szabadna tűrniük, hogy bármi a világon közéjük álljon. "

  " Nem elég, hogy a jelek szerint állandó bérlete van a szívemhez, még a tudatalattimba is befészkelte magát. "

  " Rejtélyes dolog a szerelem. Azt se tudjuk, mit akarunk, és egyszer csak ránk talál. "

  " Ne okozz nekem túl sok fájdalmat, ha nem igazán szükséges, és ments meg attól, hogy én valaha is fájdalmat okozzak neked! "

  " Az ember addig tud szeretni, amíg adni, de én már csak neked vágyom adni, ami még maradt, azt a keveset. "

  " Csodállak, és csak azért nem irigyellek, mert szeretlek! "

  "Te vagy az egyetlen a földön,
  Akiért mindent megteszek,
  Veled életemet töltöm,
  Nem csak a múló perceket."

  „Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”