Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • jegenye77

  addikt

  válasz bubus66 #119 üzenetére

  Elvileg a diesel jobban szennyezi a környezetet.
  Attól, hogy egy benzinest látsz füstölni és egy dieselt nem, még lehet a diesel több káros anyagot tol ki magából, csak szabad szemmel ezt nem látod.
  Nekem FAP os diesel autóm van amiből egy szem korom nem jön ki amit látnál. A kipufogó vége teljesen tiszta. Viszont a koromot időnként elégeti amit a teszecskeszűrő felfog és akkor még apróbb szemcsék kerülnek a levegőbe. Ezt nem látod viszont ugyan olyan káros.

  Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

 • ANDROID???

  addikt

  válasz bubus66 #119 üzenetére

  ŐŐŐŐ USSR -8 , egy kraz nem füstöl ekkorát full terhelésen.. :((
  Na akkor értds úgy, hogy nem általánosságban a dízel, hanem azok akik alapjáratról tövig nyomják ha kell ja nem, sok esetben a nőnél látom ezt. :K
  Egyébként családon belül is van dízel, akárhogy padlóztam semmi nyoma nem volt füstnek, nem hogy koromnak.

  Olyat én is hallottam, hogy xy szűrővel ugyanúgy jön ki a káros cucc, csak nem olyan szembetűnő, de a sűrű apróbb részecskék miatt még károsabb állítólag..

  Egyébként azt írtam is "..és az olajzabáló karbantartásmentes járművekre kell gondolni"..
  Amelyik zabálja az olajat, tök mindegy dízel vagy benzines füstöl mint a gyárkémény...

  Erőteljesen tudnak füstölni ezek a túlhegyezett koromgyárak is, mert a "csipp" meg "nagy turbo" "8,9Báron vazze", szintén baromira kell.. Ok nagyon megy persze, de azon kívül mi a bánatra jó, hogy 1-2 alakommal lehet bohóckodni vele, és annyi, mert egyébként csak a koromfelhő, környezetre is "nagyon jó hatással van", de azért egyszer egy ilyen autó mögé ültetném amikor visszaengedi a motorfékre majd ad egy nagy full gázt, hadd szívja azt a csoda tömény feketeséget.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák