Új hozzászólás Aktív témák

  • szemesi69

    addikt

    válasz MK VII #4021 üzenetére

    Ez kb. erről szól: " a rendőr kapott egy feladatot amiről nagyon jól tudta hogy hülyeség, de nem tehetett mást, mert ez a munkája. Ezért sem tudta megmagyarázni, hogy miért. Mert jogon felüli jogokkal rendelkező emberek ezt parancsolták, és nem mondhatja el ezt."
    A parancsot megtagadni nem lehet. Más, a régi motorosok, bele lettek kényszerítve a nyugdíjba vonulásba, amit visszamenőleg elvettek és járadékossá lettünk minősítve, holott nekem arról van határozatom, hogy nyugdíjba vonultam. Ebből az jön le, hogy már nincs tapasztalt ember, aki taníthatná az utcán szolgálatot teljesítőket. A politika mindig is felhasználta a rendőrséget, valamennyire megértem őket mit miért tesznek, ahogy tesznek, mivel benne voltam én is. Máshol is vannak oda nem való emberek, így itt is, viszont kevés helyen vannak ennyire szem előtt. A mai világban nem lehet tisztességesen feladatot ellátni.
    Bocs a véleményemért, oldalakat írhatnék, miért alakult így a rendőri viselkedés, de nem teszem, van ami engem is taszít, egy valamit tudomásul kell venni, nekik is van családjuk, ha egy ilyen elbaszott parancsot nem hajtanak végre, akár utcára is kerülhetnek. Anno sok ismerősnek javasoltam, jöjjön ki velem egy 12 órás szolgálatra, amikor nem tudja, hogy élve haza-e fog érni, jöjjön be velem egy kocsmai tömegverekedésbe, vagy akár a cigány telepre, mert én ott is voltam kb. 200 fős tömegbe és rendet raktunk, mert akkor még lehetett, most meg elég csak koholni egy vádat alaptalanul és lehet járni az ügyészségre évekig. Bocs még egyszer, de belőlem ez jön ki, amikor a rendőröket baszogatják, IQ 100-s? Láttam én már diplomás embereket, akik még ennyire sem képesek, szóval ne általánosítsunk, hogy mindenki ilyen és rendőr államban élünk, nem egy fidess diktatúrában élünk, ahol ilyen marhaságra lehet kényszeríteni egy végre hajtó szervet.
    UI. Ha még egyszer újra kezdeném az életem, nem ezt a hivatást választanám, soha nem fogom elfelejteni, mikbe kényszerítettek bele 25 éven keresztül, ráment az egészségem, voltak gerinctelen főnökeim, akik gondoskodtak róla, hogy egy életre megutáljam a rendőri munkát.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi redmi note 12 pro

Új hozzászólás Aktív témák