Hirdetés
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- [Re:] Állítólag manipulálták az ellopott vakcinafejlesztési dokumentumokat
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Asus routerek
- [Re:] Vesztésre áll a Facebook
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- PHP programozás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Huami Amazfit Bip, Bip Lite és Bip S
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Hozzászólok Aktív témák
-
gkrisz78
tag
Én a Miband 2-höz használom, és nekem egyszerűbb a használata mint a Notify and Fitness-nek. Kiváncsi leszek a Bip-el mire lesz képes (ma hozta a postás a nov 11.-i rendelésem). Annyi, plusz van benne, hogy a Sleep as Android alvásfigyelő progival együtt tud működni, és így az okos ébresztés is megoldott (persze ehhez nem elég az óra, kell a telefon is).
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
A Notify szinkronizál a Mifit szerverrel? Többen írtátok, hogy csak az van fent, a Mifit nincs, ilyenkor hogy kerül fel a Xiaomi felhőjébe az adat, fel tudja küldeni a Notify is, hogy ne vesszen el a Notify esetleges törlésekor sem?
-
gkrisz78
tag
Az Activityket ki lehet exportálni valahogy a Mifitből is? Az Endomondoban is szeretném majd a rögzített túraútvonalakat látni, erre kellene valami megoldás.A Notify-nál látom, hogy van ilyen lehetőség (ami persze pluszban fizetős), de emiatt nem akarom feltenni, mert inkább a Tools & Amazfit-et használnám, az nekem jobban bejött.
-
gkrisz78
tag
Találtam egy ilyen megoldást az útvonal exportra, de rootolt telefon kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz
vinczetibor #209 üzenetére
Természetesen, és még elég sokrétűen paraméterezhető, hogy mit írjon ki az értesítésből.
-
gkrisz78
tag
Még nemrég jött az órám, nem volt teljesen feltöltve kb 70%-on, most jó két hét után jár 25%-on. Van valami javaslat, hogy mikor töltsem, hány % alá nem érdemes engedni?
-
gkrisz78
tag
válasz
szabi__memo #696 üzenetére
Egyesével is lehet az uzeneten balra húzással. (Ezt nemrég véletlenül vettem észre.)
-
gkrisz78
tag
válasz
szabi__memo #702 üzenetére
Nekem 3.2.3.1-es mifit és 1.1.10-es firmware van, valószínűleg ettől is függ.
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz
szabi__memo #705 üzenetére
Ki kell menni a szabadba, és ha fog jelet rezegni fog, és elindul az activity.
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz
szabi__memo #707 üzenetére
Azt hiszem én rányomtam, és utána kezdett keresni, max fél perc, ha jól emlékszem. Nem sokszor használtam még.
-
gkrisz78
tag
válasz
gyemipapa #712 üzenetére
Pár napja frissitettem azt hiszem, de azóta nem vettem észre nagyobb merülést. Igaz amúgy sincs nagy tapasztalatom, mert másodszor töltöm mióta megvan. Egyéb újdonságot sem látok, bár jobban tesztelve tavasszal lesz kirándulásokra addigra talán kiforr a rendszer. Pl. az útvonalak exportja is remélem megoldott lesz, mert eddig Endomondot használtam, és szeretném ha egy helyen meglennenek az útvonalak.
-
gkrisz78
tag
Még nem sokszor használtam gps-el az aktivitásokat, de azt vettem észre, hogy az azzal mért km és lépésszámot nem rakja bele a napi mennyiségbe. Ez mindenkinél így van?
-
gkrisz78
tag
Tools & Amazfit-et használ valaki? Ékezetes karaktereket megjeleníti? Én akárhogy állítgatom nem akarja, pedig hu font file rendben fent van az órán, mert Mifittel jól kezeli az ékezeteket.
-
gkrisz78
tag
Az 1.1.2.05 firmware óta mintha a megjelenő értesítések hosszabb ideig lennének láthatóak. Már nincs háttérvilágítás az órán, amikor még mindig a beérkező üzenet mutatja. Igaz eddig tényleg elég rövid ideig volt látható, így ez pozitív dolog, igaz jó lenne ha állítható is lenne az időtartam.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Nintendo Switch
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- [Re:] Vernee Thor - mondhatni isteni
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- League of Legends
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D + Canon EF 50mm 1:1.8 II objektív ( CSERE ON! )
- Eladó Dune HD Pro 4K Plus médialejátszó
- HP ProBook 450 G3 • ASUS X556U • HP Compaq 15 • hibásak • sérültek • indul/nem indul • i5 i7 • 8GB
- HP Elitebook x360 830 g6 hibatlan,karcmentes ,gari 2022.12 ho-ig.+ajandek HP taska.bp11 moricznal
- 2.5" tesztelt, hibátlan IDE (laptop) HDD-k vegyes méretben eladók
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: Polygence
Város: Budapest