Hirdetés
- Több mint 600 millió dollárért talált új gazdára a Wattpad
- Járványhelyzet és kormányablak
- Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- A Cruise és a GM partnere lett az önvezető autók piacán a Microsoft
- 7,8 millió eurós bírságot szabott ki videojátékok kiadóira az Európai Bizottság
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Balesetveszélyes autókat kell visszahívnia a Teslának
- macOS PC-re
- Aliexpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Microsoft Edge (A Windows Internet Explorer utódja)
- Asus routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
Aktív témák
-
[Mike]
tag
Ugyan nem szoftver fejlesztési topic, de asszem talán a legjobban ide passzol a kérdés. Megvettem 990HUF-ért a (MediaMarkt-ban) Homeworld-öt és fel is raktam, hogy játszak Vele, de mikor el akarom indítani kéri, hogy tegyem be az eredeti CD-t vagy nem jó CD-t tettem be...Crack-elni kellene az eredetit?:) Hát nem hiszem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy régebben egy PC Gurus Homeworld volt fenn és játszottam is Vele, de leszedtem. Az ment, feltettem hát a PC Gurusat most, hogy megnézzem az megy-e, de az is ugyanezt a problémát vetette fel... Fogtam a ''RegSeeker''-t és kitöröltem a registryből minden olyan bejegyzést, aminek köze lehet a Homeworld-höz, de így is ugyanez az eredmény. Kérdésem az lenne, hogy volt-e Nektek ilyen vagy haspnló probléma ezzel a játékkal, vagy bármelyik másikkal, illetve, ha volt hogyan oldottátok meg. Formatálni nagyon nem szeretnék! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Az élet nem nehéz, csak nincs fogása!
-
[Mike]
tag
Megoldódott. Gondoltam ideírom, még hátha egy hasonlóan gyík ember mint én elköveti ezt a hibát. Szal Damon toolzban volt egy állandó CD-m és a Homeworld abban kereste a CD-jét. Szal azt kiszedtem és már megy. :DD
Az élet nem nehéz, csak nincs fogása!
Aktív témák
Hirdetés
- (VADONAT ÚJ) HP EliteBook 840 G6***gyári specifikáció***i7 8665U/16GB/512GB NVMe SSD/vil.MAGYAR bill
- Újszerű 4 polcos Rack Szerver Szekrény!
- Latitude 7200 2in1 - Max Config - 8.gen i7 - 16GB - 512GB - FHD
- KIVÉTELES ÁRON 8.GENERÁCIÓS GYÁRTÓI GARANCIÁS HP Z BOOK STUDIO X360 /2in1/i7/16GB/512 SSD/FHD/IPS/
- MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr