Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó hír? Én mind a két részt élveztem. Balcony Rotary.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem az első története, míg a második játék mechanikája tetszett jobban. Remélem a 3-ban ötvözik a kettőt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Maxxy10
őstag
Ideje volt
-
VágniValó
addikt
Szintén zenész. 1. rész sztori narratíva sokkal erősebb volt, és a hideg komor hangulat/atmoszféra is, minden másban köröket ver rá a 2. rész.
Csak tartsák meg a 2. részből a jó szokásaikat, hozzák vissza a havat + Ola Strandh zene és boldog leszek...az első crashig
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
scdlsc
aktív tag
Az 1. részt nagyon szerettem.
Viszont a 2. részre még nem volt időm.
-
wjbhbdux
veterán
Örvendetes, hogy véget ér a fejlesztő csapat filmadaptáció játék fejlesztésre kényszerítő büntetése, és újra azon dolgozhatnak amit szeretnek.
/s
-
gabor7th
addikt
Fantasztikus, hogy egy játék egy nagyvárost igazából bemásol a virtuális világba. Washingtonban játszani olyan volt mint egy múzeumlátogatás sokszor. Fenomenális játék. Jöhetne most mondjuk Párizs.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
- = Zk = -
félisten
nocsaaaak
és valljuk be, az engine is jól futott.. vagyis nálam... nem volt soha gondom velük (kop-kop)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gabor7th
addikt
válasz
ridiculous #9 üzenetére
Nem tetszett, hogy mindenki megáll és bókol neked, hogy milyen nagyszerű munkát végeztél? Mindenki ismer valahogyan tudja, hogy te vagy "az az ügynök". : - )
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Micsurin
nagyúr
Nem, nem tetszett, hogy fals ál nyomást kaptunk az első rész helyett ahol a random hóviharok a sötét esti havas utcák adtak az egésznek egy nyomasztó sötét átélést.
Kicsit holnapután feeling volt az utcán fagyoskodó lootoló NPC-k láttán
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Ubisoft ismét megpróbálkozik a játékkal, a munkálatokért Julian Gerighty felel majd.
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Inno3D iChill X4 RTX 3070 8GB doboz, garancia
- iPhone 14 PRO 256GB gold makulátlan kártyafüggetlen, fulldoboz! Akku 87%
- Nvidia RTX 3070 Founders Edition 8 Gb doboz, garancia (hibátlan)
- Módosított firmware IceRiver ASIC-ekhez! + eladó KS0!
- Lenovo T470s (12 GB RAM, 512 GB SSD, Intel i7 6600 U 2.6 GHz, 14" FHD)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest