Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Jó hír? Én mind a két részt élveztem. Balcony Rotary.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Polllen
nagyúr
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem az első története, míg a második játék mechanikája tetszett jobban. Remélem a 3-ban ötvözik a kettőt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Maxxy10
addikt
Ideje volt
-
addikt
Szintén zenész. 1. rész sztori narratíva sokkal erősebb volt, és a hideg komor hangulat/atmoszféra is, minden másban köröket ver rá a 2. rész.
Csak tartsák meg a 2. részből a jó szokásaikat, hozzák vissza a havat + Ola Strandh zene és boldog leszek...az első crashig
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
scdlsc
aktív tag
Az 1. részt nagyon szerettem. Viszont a 2. részre még nem volt időm.
-
wjbhbdux
veterán
Örvendetes, hogy véget ér a fejlesztő csapat filmadaptáció játék fejlesztésre kényszerítő büntetése, és újra azon dolgozhatnak amit szeretnek.
/s
-
gabor7th
addikt
Fantasztikus, hogy egy játék egy nagyvárost igazából bemásol a virtuális világba. Washingtonban játszani olyan volt mint egy múzeumlátogatás sokszor. Fenomenális játék. Jöhetne most mondjuk Párizs.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
- = Zk = -
félisten
nocsaaaak
és valljuk be, az engine is jól futott.. vagyis nálam... nem volt soha gondom velük (kop-kop)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gabor7th
addikt
válasz ridiculous #9 üzenetére
Nem tetszett, hogy mindenki megáll és bókol neked, hogy milyen nagyszerű munkát végeztél? Mindenki ismer valahogyan tudja, hogy te vagy "az az ügynök". : - )
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Micsurin
nagyúr
Nem, nem tetszett, hogy fals ál nyomást kaptunk az első rész helyett ahol a random hóviharok a sötét esti havas utcák adtak az egésznek egy nyomasztó sötét átélést.
Kicsit holnapután feeling volt az utcán fagyoskodó lootoló NPC-k láttán
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Formula-1
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen