Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszla
senior tag
Írta: Abu85 Forrás: PROHARDVER!
"Valószínűleg arról lehet szó "10600k 16GB 1660s 5TB
-
Watchdog
aktív tag
Így kell ezt csinálni, a várárlói bizalom helyreállítása a legfontosabb!
A befektetői bizalom meg... -
azbest
félisten
a gyártónak filléres a példány, az árban a gyár és fejlesztés és marketing költsége inkább a nagyobb. Az lesz vicces, ha már nem lesz mire cserélni és az újabb szériások pedig más foglalatba valók.
A hibák okaként mondottak alapján pedig kb minden proci érintett, csak az a kérdés, hogy mikor jön ki adott példányon a hiba, kihúzza-e gari végéig vagy csak utána.
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
Ügyes!
így kell beharangozni, hogy hamarosan már csak hivatalos szakértő által bevizsgált CPU -t cserélnek, mert "sok a visszaélés".Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
azbest
félisten
-
KROK640
veterán
Most azok járnak jól akiknek volt pénzük megvenni a drága CPUkat. Ingyenes frissítés vagy vissza a vásárlás kori ára.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Sol4r
tag
Hát ezen most tényleg elgondolkodtam... Ha pénz vissza akkor platform váltás ha nem akkor ugyan ott leszek mint ahol voltam de egy későbbi gyártással. Amit bukni tudok az az idő...
És amit már buktam az új BIOS-okkal cb r23 szerint 35k helyett 28k ugyan azon beállításokkal. Nekem főként ez a bajom ezzel a "hibával", nameg nem ezért fizettem egy KF proci felárát hogy azt visszafogni keljen nem pedig OC-ni...
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
NandoXXL
senior tag
Gyári visszahívás helyett, megy az orosz rulett.... A prohardver, ABU, a szánalmas social media, no meg az Intel is szégyellheti magát. Undorító emberek vagytok, nem kevés pénzért hibás, degradálódó termékeket adtak el, félig javítva a hibát teljesítmény vesztéssel sok esetben. Senki nem tudja mikor válik majd instabillá a cpu/pc de ez rendben van, az a szemét aki visszaküldi hogy hibátlan terméket akar mert azért fizetett, nem kiterjesztett garanciát a selejtre orosz rulettet játszani vele. Remélem a kocsitok is ilyen lesz hogy pukkadnátok meg
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
- AMD FX-8320, 8 mag, 8 szál AM3+ processzor
- Beszámítás! AMD FX-8350 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 2400G processzor 4x3.6GHz AM4
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest