Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok! Segítségetek kérném hangfalrendszer kiválasztásához a következő célra:

    Elsősorban fejhallgatót használok mindenhez (zene, film, videojáték). Egy sztereó hangfalrendszer azon ritka alkalmakhoz kellene, amikor van nálam vendég: közös zenehallgatás, házibuli, közös filmnézés. Az az igényem, hogy viszonylag jól szóljon és a hangminőség nagy előrelépést jelentsen a TV-be épített hangszóróhoz. Házibuli esetén sem kell ordító zenére gondolni, ez csendes környék, itt olyat nem szabad. Elég, ha a 20 négyzetméteres nappalit betölti.
    A forrás adott. TV-hez lenne kötve, de van asztali médialejátszóm is (nVidia Shield TV Pro), így lehet akár egyenesen arról is. Szerintem igény lehet arra is, hogy telefonról menjen a zene, szóval egy rugalmas, sokrétű, praktikus cucc kéne, amit akár egyik helyiségből a másikba is átvihetnék néha, ha véletlenül szükség adódik rá, és akkor onnan pl telefonról szólítanám. Szóval csak legyen valami hangfalam a lakásban, ami szólni tud, lehetőleg jó hangminőségben. :DD Előny ha nem túl nagy dög sok kábellel és nincs túl sok részegysége a hangrendszernek, csak ne menjen a praktikusság túlságosan a hangminőség kárára.

    Csak miheztartás végett: régen volt egy Genius SW HF 5.1 6000 , nem voltam elégedett a hangminőségével. Igaz ez más kategória, nekem sztereó hifi kell.

    Irányár: Jó lenne 100k alatt megúszni, de inkább 50k. Többet nem akarok áldozni rá, mert olyan nagyon sokat nem lenne használva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák