Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • liksoft

  nagyúr

  válasz ALI_G #44 üzenetére

  Vonat ment el mellette. Nem álltam ott, nem tudom merre járhatott. Azt mondod most, hogy ugyanolyant kapott. Ha ugyanolyan, akkor az egyik hogy foroghat 7200-vel, a másik meg 5400-zal? :F :F :F :F :F

  Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

 • Protezis

  őstag

  válasz ALI_G #44 üzenetére

  Így lassan 1 év után végre megtudtam, ki hívott fel, és miért. Mibe botlik az ember, mikor tanulnia kéne... :U
  Vonat mellett voltam, mert jöttem Szegedre, hogy előtte hol voltam, én már nem tudom.
  6.4-es Quantum volt, nem 20 Gb-os.
  Amíg jó volt, emlékeim szerint 7200-as volt, a másik panellel; amit utána kaptam csereként, ami - hangsúlyozom - NEM ugyanolyan volt, mint az eredeti; az Everest 5400-at írt ki.
  Első alkalommal kb fél óráig ment, adatokat lementettem róla, aztán elkezdett kattogni. A végén már indulásnál is nagyokat kattogott. Azóta nem használom.

  ''Ezt Protezis csinálta, kapott egy 5400-as panelt, és egyből csak 5400-on forgott minden gond nékül a vinyója, és nem, nem csak kitaláltam!'' - ez kb úgy hangzik, mintha az lett volna a szándékom, hogy levegyem a fordulatszámát, és mindez sikerült is volna úgy, ahogy elterveztem.
  NEM terveztem levenni a fordulatszámát, mindössze használni akartam a hdd-t.
  Az, hogy utána 5400-at írt ki egy program, talán lehet programhiba, lehet, hogy az új panelnak hála rosszul detektálta, de felőlem az is lehet, hogy tényleg 5400-ra lement, nem tudom, nem értek hozzá, de hülyeségeket tényként állítani rám hivatkozva többet légyszíves NE!

  Egyáltalán miért volt fontos megemlíteni a nevemet? :F

  [Szerkesztve]

Hozzászólok Aktív témák