Új hozzászólás Aktív témák

  • liqquid

    tag

    Re all. Volt 1 WD winyó problémám, 2 hónapos winyóról van szó 1 wd black 640gb-osról, és naponta növekedtek rajta a hibás sectorok, kérdezgettem itt tápra volt gyanakvás de aztán nem az volt a gond aztán kábel az is ki lett cserélve a konnektor is földelt stb...

    HDD Sentinellel 91%os volt már a kondíció, nem tudom már mennyi kb. 20 hibás sectorral, mondom rányomok 1 scandisket aztán lesz ami lesz, lefutott és a kondíció 52%-os lett, 151 hibás sectorral. Aztán még használtam 2 napig lementettem mindent róla persze és akkor már 170 hibás sectornál járt na jó mondom visszaviszem garanciába (ez volt amúgy a rendszerwinyóm).

    Már amúgy a HDD sentinel tesztje se futott le a winyón mert leált a felénél olvasófej hibával asszem.

    Na szóval újraraktam a win-t 1 másik winyóra, gondoltam mielőtt visszaviszem a winyót megformázom. 2 partícióra volt osztva, egyik 96GB másik pedig 500GB-os volt1 1iken volt a rendszer másikon meg biztonsági mentések.

    Le is formáztam a 96GB-os partíciót és mondom megnézem most mit mutat a sentinel, erre azt látom, hogy a winyó 100%-os kondícióban van és nincs semmi hibája. Na mondom ez érdekes. Csak a ráírt adatok mentek tönkre lassacskán?

    És akkor most mit tegyek mert garanciába ugye így nem cserélik mondván, hogy a winyó teljesen jó... De ha már írok rá akkor meg a ráírt adatok tönkre mennek :S . Nem tudom mi tévő legyek és ez mitől lehet hátha tud valaki nekem ebben segíteni :( .

    1 dolgot még mondok. Így még nem használtam winyót nem tudom gond lehet e de azzal kezdtem mikor megkaptam a zsír új gépet h win telepítés és a vista nem formázott teljesen 1.nek hanem csak gyorsforma és mehet rá a cucc. Nem tudom ez lehetett e baj. Régen úgy tudtam h új winyónál teljes format javasolt, de nem tudom... Szóval tanácstalan vagyok így nem vihetem vissza gariba se nem tudom mi tévő legyek.

    Megköszönök bármiylen segítő jótanácsot!!!

Új hozzászólás Aktív témák