Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    Van egy furcsa problémám, nem biztos, hogy ide illik, de nem igazán tudom hol megfogni a dolgot, és még leginkább a HDD-hez köthetöö.
    Elöözzö Win XP rendszerem állandóan leállogatott a valaha olyan jól ismert 1 percrööl visszaszámolós módszerrel, újraindulás után pedig Lsass.exe hibát írt ki. Mondom ez Sasser lesz, de a víruskeresöö nem mutatott semmit, shutdown -a parancs müüködött.
    ùjratettem egy idöö után az egész rendszert, kb 20 perccel az új install után újból ugyanez a tünet.
    Ez érdekes, nem hiszem, hogy ennyi idöö alatt pont ez a vírus találta meg a gépemet. Telepítöölemez nem lehet fertöözött, elöözöö telepítés évekig gond nélkül futott, a telepítést egy törölt, és újra létrehozott partícióra végeztem, ugyanarra a vinyóra.

    Azóta néha elööjön ez a hiba, plusz még egy tünet. Nagyon gyakran, ha tallózok a vinyón mindenféle hibaüzenet, vagy figyelmeztetés nélkül újraindul a gép. Egy pillanat alatt fekete képernyöö, újraindul, és ilyenkor majdnem minden esetben feljön a hibaüzenet, hogy Lsass.exe hiba történt, és nagyon gyakran az újraindulás után azonnal elindul a visszaszámlálás egy percrööl, és magától újraindul a gép.
    Ha ilyenkor teljesen kikapcsolom, várok 10-15-másodpercet, és utánna kapcsolom be, nem jönnek a tünetek, a gép megint órákig gond nélkül megy.
    A HDD egy kicsit furcsa, halk kattanásokat ad ki magából, de lehet, hogy csak én parázom be, és korábban is ilyen volt.
    SMART szerint minden OK.
    En valamiféle HDD gondra gondolok.
    Találkozott már valaki hasonló problémával?

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák