Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    Sziasztok. Csalódott vagyok, mert 2 hónapja vattem egy nem olcsó konfigot. A jelenlegi problémámhoz nem tudom, hogy szükséges-e a vinyón és a deszkán kívül mást leírnom, de biztos ami biztos:
    COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP
    COOLERMASTER RC-330-KKN1 Black Elite
    CORSAIR VX450W
    GALAXY 9600GT 512MB DDR3 OverClocked
    GIGABYTE GA-P35-DS3R
    INTEL Core2 Quad Q6600 2.40GHz 775 BOX
    KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 1066Mhz (2 darab)
    PIONEER DVR-212DBK SATA Fekete
    WD 400GB 7200rpm 16MB SATA2

    A probléma a következő:
    Már kb. 2 hete majd' minden bootolás megáll a "Verifying DMI pool data..." szövegnél. Van amikor "átsiklik" a hardverekeresés a fővinyón, ami még ha egy noname dzsunkát vettem volna még megértem, hogy hibáztam. De manapság csak olyanokkal találkozom illetve olyanoktól kapok tanácsot gépépítés ügyében, hogy vagy Seagate, vagy WD.
    Az alaplap lenne a gond? Mikor ezt a konfigot raktuk össze itt a Prohardveren, egyhangúlag ezt a lapot ajánlották, mindenki elégedett volt vele.
    Jah, ha már beindult nincs stabilitási gond, még nem indult soha ujra. Minden csak bootnál jelentkezik.

    Ezért nem értem, hogy két hónap használat után (még csak tuningolni sem tuningoltam, mert a hűtő nem bírna vele...) ilyen probléma jelentkezik. Rákarestem a googleban és a legtöb helyen valamelyik komponenst cserélni kellett (alaplap, vinyó). Itt hogy derítsem ki, hogy meyik a hibás láncszem?
    Ami még fontosabb, ezt hogyan bizonyítsam (az IPON-tól rendeltem mindent, ők viszont egy nagykerhez küldik, ahol tesztelik a cuccost, ha meg nem jelentkezik a probléma, akkor felszámolják a futárköltséget)? Mert még bőven garanciaidőn belül vagyok.

    Válaszotokat előre is köszi.

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák