Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz BaJaZo #55077 üzenetére

    A lemezkezelő nem mutat semmi hibát, a lemez 2-n egy meglévő NTFS kötet látszik és van meghajtóbetűjele, ami oké.
    Itt csak a fájlkezelőben látszik a probléma, ott nem nyitható meg az "E" partíció.
    Ha a HDD állapota rendben van a HDS szerint és nincsen gyenge / hibás szektor, akkor akár a fájlrendszer ellenőrzése is megpróbálható, bár annál is lehet kockázat.
    Azt is érdemes lehet ellenőrizni, hogy nem.e került a HDD-re lapozófájl vagy a HDD a tárolóhelyek közé, mert bizonyos esetekben akár az is okozhat problémát.
    Az EaseUS Partition Master közvetlen partíció-visszaállításával ugyanaz lehet a probléma, ami a CHKDSK futtatásával, azaz az olvasás mellett írás is történhet a forráslemezen, ami rossz esetben destruktív lehet az ott lévő fájlokra nézve. Persze jó esetben megoldhatja a problémát, de ugye van kockázata is.
    Az adatmentés a GetDataBack Pro és más hasonló programokkal biztonságos, mivel ott csak olvasás történik a forráslemezről és nem piszkál bele annak tartalmába írással.
    A fontos, nehezen pótolható adatokat eleve több helyen, pl. több HDD-n javasolt tárolni, lásd az adatmentés topik 1. hozzászólásában leírtakat. Ahol ha ez esetedben még nem történt meg, akkor nem ártana minél előbb megejteni és már csak emiatt is venni egy másik HDD-t. Már ha valóban fontosak azok az adatok, mert ugye szokták mondani, hogy amiről egyáltalán nincsen semmilyen biztonsági másolat, akkor az nem is lehet olyan fontos. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák