Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • LonGleY

  veterán

  Még mindig nem tudtam megoldani az 1500 GB-os winyó problémáját. Továbbra is csak 500-at látok a tárhelyből. Az az ajánlott Samsung vagy milyen tool nem akarta a boot indítást, és firmware-t sem tudtam frissíteni. A Seagate cuccai rendszerint azt dobják, hogy a termék Samsung, húzzak el (érthető). Tudtok erre valamilyen egyéb eszközt, amivel resetelhetném szerencsétlen winchestert?

  Model: Samsung HD154UI aka Seagate ST1500DL004
  Firmware rev.: 1AG01118
  Serial: S1XWJ90Z102991

  Bónusz kérdés:

  Mennyire érdemes foglalkozni a hot swap funkcióval? Néhol látni olyan házat, amiben ilyen nyákra köthetők a lemezek, és én elég sokszor kihasználnám a funkciót (házat meg amúgy is vennem kéne már). Mennyire befolyásolja a sebességet / működést / kompatibilitást / élettartamot?

  Kell-e hozzá külön driver és milyen rendszerek támogatják megfelelően? Windows 7-8, Ubuntu és Fedora főleg a kérdésesek, de az is érdekelne, hogy gond lehet-e a mindenféle alapú boot-lemezekkel. Milyen chipeseket érdemes keresni hot swap-nél?

  Vagy esetleg helyettesítheti a dolgot egy alaplapi feature? Mintha már láttam volna ilyesmit az nFore-omban is, sőt, használtam is párszor a menet közbeni átdugást (aztán lett is ebből baj :Đ). Köszi előre is!

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés