Új hozzászólás Aktív témák

  • alienpapa

    senior tag

    válasz csusza` #31862 üzenetére

    Nekem is hasonló problémám volt kb egy hete. Adatmentés és visszamásolás után semmit sem látott a win8 a visszamásolt adatokból. Ellenben, ha visszaraktam a vinyót arra a win8 rendszerre ahol az adatmentést csináltam, ott minden látszódott.
    A hiba a jogokkal van. Valamiért nincs jogod olvasni azokat a fájlokat, amiket egy másik gép másik felhasználója másolt a vinyóra. Gyakorlatilag egy értelmes megoldást sem találtam neten erre a hibára, és sajnos ebben a topikban sem tudott segíteni senki.
    Aztán végül is valahogy sikerült megoldanom a problémát. Fogalmam sincs, hogy hogyan, de azt lett a vége, hogy látja a gépem a visszamásolt fájlokat. Állítgattam mindent, és véletlenül összejött. Arra gyanakodom, hogy az írásvédettség megszüntetése volt a megoldás, de igazából nem tudom. Semmi logika nincs ebben, de igazából egy ilyen szituációban felesleges is logikát keresni. Mert az eleve fejlövés kategória, hogy a saját tulajdonomban lévő gépbe ha beteszek egy saját vinyót és másolok rá valamit és ebből egy másik saját gépben nem látok semmit.
    Régebben meg átmentünk haverhoz, bedobtuk a gépébe 20gigás quantum fireballt telenyomtuk filmmel hazavittük aszt jóvan'.

    Röviden én annyit tudok neked tanácsolni, hogy szüntesd meg az írásvédettséget és hátha jó lesz. Vagy, próbálj meg egy usb-s rack-et használni. Mert ugye a pendrivoknál nincs ilyen probléma. Lehet, hogy az usb megold mindent... Ki tudja... :)

    Ha van valami fejlemény írd meg légy szíves. Engem speciel nagyon érdekel mi lesz a dologból, és mi a jó megoldás.

    ''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

Új hozzászólás Aktív témák