Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Rivaul #31212 üzenetére

    pontosan. ha sikerül, sikerül, ha nem, nem. de még így se tudom, körülbelülre se az árat. annyit nekem nem ér meg, a film (még akkor se, ha sok energiával úgy csináltam meg több full hd, majdnem 20gigás filmet, hogy angol, magyar és német hang és felirat van rajta) stb hogy kiadjak 150ezret vagy afölött, de még 20 ezret sem. annyiból veszek egy 2terrásat és lenyelem a dolgot. ha esetleg olcsóbban sikerülne megoldani, akkor örülök, ha nem vagy, ha elb@ssza valaki azt 1 lehetöséget, akkor ez van. az, hogy megállapítaná nekem, akár ingyen egy cég, hogy megcsinálható viszont az adatmentés meg több100ezer forint, azzal nem vagyok kisegítve.

    de akkor már kérdeznék egy dolgot. lehet csinálni ilyen biztonsági másolatokat. 1terrás hdd-röl is lehet ilyet akár? én nem csináltam eddig még ilyet, csak 1-2-szer a windowsról. mennyi helyet foglalna vajon? és hova menti el? mondjuk a laptop merevlemezére?

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák