Új hozzászólás Aktív témák

  • BDave

    őstag

    Sziasztok!

    A problémám elég érdekesen kezdődött: zenehallgatás közben egy idő után akadozik a lejátszás (lejátszótól függetlenül) és "pattog" a hangszóró. Fülhallgatóval is kipróbáltam, azzal is ugyan ezt csinálja. Alatta közben fut a uTorrent, amit viszont ha bezárok, akkor nem akadozik többet a hang, minden normálisan szól. Ez így nem túl elviselhető, ezért rákerestem és elég sok embernek van ilyen problémája (konkrét megoldást nem találtam rá) és valaki azt írta, hogy talán a merevlemezzel lehet gond, mert ő kipróbálta egy új és a jelenlegi vinyóját, s persze az újon nem tapasztalt ilyet.

    Egy ideje már csinálja a Win 7, hogy ha kitörlök egy fájlt, akkor nem tűnik el onnan rögtön, hanem csak akkor ha frissítek. Nem minden esetben, de elég gyakran. Továbbá ha pl. csak 1-2 fájl van a lomtárban és kiürítem, akkor azt nem egyből végzi el, hanem pár másodperces - indokolatlan - késéssel (nem fut a háttérben semmi olyan program, ami kiakasztaná ennyire a procit).

    Töredezettségmentesítttem a lemezt a Defraggler-rel: a D-t tökéletesen megcsinálta, viszont a C-nél végig megy 100%-ig és még utána is azt írja ki, hogy 14% töredezett. Megcsináltam egy ötször, de még mindig nem tudja összerendezni a fájlokat. Elvégeztettem a Windows saját hibaellenőrzőjét is mind a két meghajtón, nem volt semmi gond. Utána is megpróbáltam töredezettségmentesíteni a C-t és nem változott semmi.

    HDD: Seagate Barracuda 7200.11, 320 GB, 1-2 éves nem volt túlerőltetve

    Lehet összefüggés az akadozó zene/uTorrent és a HDD-m között? Ha nem, akkor gond lehet, hogy nem tudja végleg töredezettségmentesíteni a C-t?
    Bármilyen hasznos, segítőkész véleményt szívesen várnék!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák