Új hozzászólás Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    Üdv,

    Remélem, jó helyre írok, és tudtok segíteni:
    Pár napja vettem egy laptopot (Lenovo G570), ami szuperül működik, minden általam támasztott igénynek megfelel, egy apróságot kivéve: van egy 1 TB-os Toshiba külső merevlemezem, ami csurig van filmmel, képpel, adattal. Ezt szerettem volna a laptophoz csatlakoztatni, hogy bizonyos adatokat átpakoljak róla, illetve megnézzek pár filmet. A lapi azonban nem vesz róla tudomást, semmit nem reagál rá akkor sem, ha már csatlakoztatva van a cucc a gép bekapcsolásakor, de akkor sem, akkor csatlakoztatom, ha épp be van kapcsolva. (Oprendszer: Win7) Pendrive-ot, bármi egyebet villámgyorsan észrevesz és kifogástalanul kezel, tehát az USB-csatival nem nagyon lehet gond. A Toshiba is hibátlanul működik, ha asztali géphez csatlakoztatom (azon XP van). Van tippetek, hogy mi a baj, illetve mi a megoldás?

    (Ha van ötlet, légyszi' kimondottan szájbarágósan mondjátok, mert sok mindenhez értek tűrhető szinten, de a szám.tech. terén kb. annyi a tudásom, hogy ilyen gombokat kell nyomkodni, és akkor elindul a film :)) )

    Köszi előre is!

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Új hozzászólás Aktív témák