Új hozzászólás Aktív témák

  • DerStauner

    senior tag

    Sziasztok!

    A következő a gondom: az utóbbi pár hétben bootoláskor rendszeresen kapok kékhalált, van, hogy egymás után kettőt is (bugcheck code: 218). Korábban (kb 1 éve) volt már ilyen egyszer, akkor utána is néztem a windbg-vel, és valamilyen fájl a renszermeghajtóról nem tudott olvasni. Akkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Azóta nem is volt egy sem, csak mostanában kezdődött el megint.

    Most meg, hogy bekapcsoltam a számítógépet, nem bootolt be, hanem elkezdte futtatni a chkdsk-t, és azt mondta, hogy a C-t le kell ellenőrizni a "konzisztenciája" miatt. Mit jelent ez?

    Tudni kell, hogy a gépen az op rendszer van a c-n, és hogy 2009 októberében telepítettem újra utoljára a rendszert, azóta nem volt formázva (valószínűleg az megoldaná a kékhalálos problémát).

    Másik érdekes dolog, hogy ma délután, miután abbahagytam a fél órás játékot, nyitom meg a böngészőt, és elveszett minden tartalom. Úgy indult el a mozzilla ,mintha most tettem volna fel először. Elkezdtem a régi webhelyeket újra beállítani, majd lekapcsoltam a gépet. Most este bekapcsoláskor megint elveszett minden. Mi fene van itt??

Új hozzászólás Aktív témák