Új hozzászólás Aktív témák

  • djadji

    senior tag

    HI!

    Lenne egy 120 GBos HDDm (IDE) amit kivettem a gépből ment. Most szeretném egy másik gépbe betenni de nem akar menni. A hiba elég fura (én még nem találkoztam ilyennel)
    Telepíteném az XPt, minden rendben megy eleinte, de mikor kellene patríciót létrehoznom, beírom a méretét.. és semmi nem történik. Aztán nyomok egy entert, hogy akkto tedd rá egyben, akkor sem akar működni, azt mondja hoyg nem tudja értelemezni a méretét. Win7-es gépbe betettem, az látja, felismeri, Unallocated-et ír a partition magic is, de partíciót nem tesz rá, nem tudja leformázni, mindig hibát dob. Win azt írja ,nem inicializált. Lemez inicializálásra feldob egy ablakot amiben kérdezi, hogy MNR vagy GPT. Minegy melyiket választom, ugyanaz a helyzet amit fent leírtam.
    Ötelt?

    Samsungtól szedtem le egy progit, ami low level formatot csinált rajta. Lefutott, és azóta se változott semmi.
    Az a furcsa, hogy egy másik 80as HDD is pont ezt produkálja, és ezt is ugyanabba a gépbe akartam tenni. Nem hinném hogy egyszerre ugyanúgy megy tönkre mind2.

    És ha jól emléxem valamikor mind2-n volt egy olyan átalakító, amivel a IDE HDDt rá lehetett kötni a Sata-ra. De akkor még és utána is működtek!

    Valami ötlet?

    http://djadji.fw.hu

Új hozzászólás Aktív témák