Új hozzászólás Aktív témák

  • ЯΞNΞGΔT

    aktív tag

    Sziasztok!
    Nagyon furmányos problémám van,már több helyen leírtam,de eddig senki nem tudott segíteni,megpróbálnám itt is...hátha
    A gondom az lenne,hogy egyik napról a másikra nem akart bebootolni a a rendszer:
    "Disk read error occured". Mivel gigabyte alaplapom van van egy kis opció bios betöltésénél,mégpedig az "express recovery" opció, ezt F9 nyomogatásával lehet futtatni,ha megnyomom boot közben akkor betölti a rendszert,ha nem akkor nem.
    Na most a gond az,hogy alaplapot akarok cserélni,egy Asus-ra amiben nincs ilyen opció és egyszerűen nem tudom bootra bírni a rendszert.
    Már mindent próbáltam,(fullra formáztam linux alatt a vinyót és újratelepítettem),próbáltam egy linuxos rendszer betöltővel indítani a windowst, de az is hibát ír ki,ha nem nyomok F9-et betöltéskor.Próbáltam rendszer helyreállítást windows cd-ről de az nem is látja a vinyót...nem talál rendszert.Biosban persze ott csücsül, és ha betöltöm a rendszert akkor is minden diagnosztika program azt mondja, hogy tökéletes.
    Azt még ki is bírnám,hogy minden rendszer indításkor F9-et nyomogatok,de mint említettem Asusnál nem kivitelezhető.Próbáltam másik gépben ott második vinyóként (sőt a sajátomban is másodikként) windows azt mondja rá,hogy nem particionált terület akarom-e formázni,linux látja.
    Ötleteket,javaslatokat bármi hasznos infót elfogadok,ha van olyan aki megosztaná.
    Akár priviben is.
    Előre is köszi mindenkinek! :R

    A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.

Új hozzászólás Aktív témák