Új hozzászólás Aktív témák

  • Lotusomega

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne egy problémám, ha nem ebbe a topikba való akkor elnézést, majd úgyis linkelitek h hova írjak.

    Szóval a következő lenne a problémám, a lényeg anniy hogy, win 7 alatt, szerettem volna partícionálni a vinyót, és elindítottam a partition magic 8at(régről már ismertem a progit jól bevált stb, viszont mitn kiderült win7el nem nagyon kompatibilis) szóval elindítottam, és a kezdésnél kiírta hogy, index table-n valami hiba van, és hogy valami jó nagy számot ő átfog írni másik jónagy számra pár érték eltéréssel (pl 754 462-őt 754 468-ra) mondom hát jó, nem is foglalkoztam vele. Vinyóm 2 felé van partícionálva, van egy C rendszernek meg volt egy E cuccoknak, namost ez a kis móka után, az E az teljesen eltűnt, lemezkezelés alatt látom, ott van a partíció, viszont nincs betűjele, ha betűjelet akarok adni neki akkor valami hibát ír ki hogy frissítsem az állapotot mert nem tükrözi a mittoménmit.

    Na most temérdek hibajavítóval próbáltam, csak azok emg ugye a látható(címkézett) meghajtókat hajlandóak átnézni a hibáért. Partíciós progikkal is próbáltam, egy csomó megsem mukkant, a legutóbbi az már odáig eljutott, hogy explore-ban látom az adatoakt a partíción(a cimkézetlenen) viszont ha betújelet akarok adni avval, akkor annak sem sikerül.(Továbbra is csak egy csillag van a betűjel helyén)

    Nem tudom hogy mi lenne a megoldás hogy újra lehessen cimkézni, és láthatóvá váljon a partíció?

    Vagy egyáltalán mit tudnék csinálni hogy jó legyen, adatmentő progit egyenlőre nem szeretnék, mert elég nagy a partíció és nem tudnám hova visszamenteni. :F

    Kérlek segítsetek ha tudtok!

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák