Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz batagy #18198 üzenetére

    Az összefoglalóban megtalálod ezt a polly nevű cuccot!

    Rossmann-ban van, holnap vegyél! Önts a gépbe olyan 2-2,5 liter vizet (ez egy 5 kilós dob esetén nagyjából azt jelenti, hogy a vízszint éppen megjelenik az üst alján) erre öntsd rá a pollit (teljes flakont) és döntögesd meg a gépet, de ha nem megy az sem baj!

    Hagyd hatni 24 óráig, ezt a szert pontosan erre vízköves mosószeres vacakra találták ki (persze a szelepfedelet csavard vissza) - nem értem miért erőltetik sokan az ecetet - erről is leírtam már a véleményemet.

    Mindenképpen addig kell hagyni hatni amíg ki nem jön utána pedig alaposan kupucolni, utána érdemes lenne a teljes gépet a topik összefoglalóban leírt módon kitakarítani!

    Ha így sem jár, ki akkor agresszívebb dolog kell! Végső megoldás az, hogy (vegyél háztartási sósavat) ahogy a képet nézem óvatosan egy ecsettel kend be a szűrőt, tegyél alá tálcát, hogy ne folyjon mellé, és egy vizes ruhát ha véletlen lecsöpppen, hagy hatni és szedd le a vízkövet. Feszegesd és mozgasd közeben a szűrőt, hogy a vékony résekbe be szivárogjon a sav.

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák