Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
migabi24 #1677 üzenetére
Én is azt mondom, hogy fizikai különbség nincs a két kábel között, de hallani lehet.
erre a legjobb sztorim az autószervíz. Mindig, amikor elviszem az autót olajcserér kap új olaz és légszűrőt is. Utána pedig elégedetten nyugtázom, hogy simább a motor járása és a hangja is kellemesebb. Érződik rajta, hogy meghálálja a törődést.
A törést az okozta bennem, amikor egy szerviz után megtapasztaltam a szokásos pozitív változásokat, majd otthon leültem begépelni a szervíztételeket a google sheet gyűjteménybe. A szerviz lapon ez állt:
Elvégzett munka: bal oldali tükör csere.Egy jót nevettem magamon és elkönyveltem magamban, hogy a mérések nem, de az agyunk becsap minket. Az újságírók és a reklámszakemberek (HIFI esetén a kettő ugyanaz) pedig rájátszanak erre és kihasználják ezt. Nem mondom, hogy ne cserélgessék az emberek a kábeleiket, csak legyenek tisztában azzal, hogy pontosan milyen változást is érnek el ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen joysticket vegyek?
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest