Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz KoviRoli7711 #2399 üzenetére
Persze, lehetséges.
Legkönnyebben pl. egy réz és ezüstözött réz között hallani ki a difit.
De vékonyabb és vastagabb, többszálas és egyeres, más-más kivitelű, szigetelésű ...stb. között is van aki hallja.
Én pl. 2,5-es majd 4mm² vandamme hifi series-szel indítottam és azok is elég jók voltak.
Később Acoustic Zen Satorit cseréltem Zu Audio Libtec-re. Ugyan az előbbi nagyon jó mélytartománnyal és dinamikával bírt de végül a Libtec a nyíltabb magas és középtartományával száműzte.A 4mm²-est én jobbnak találtam a 2,5-esnél. De amúgy ha vettél valami rendes rézkábelt, azzal már ellehetsz.
Réges-rég én sem vacakoltam az alap hangkeltőimhez a kábelekkel.[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
válasz fehér_ember #2401 üzenetére
Anno volt media marktos noname hangfalkábelem amikor még csak ismerkedtem az egész hifizéssel és a hangfalaim is ennek megfelelően belépő kategóriásak voltak. Kb. azt lehetett mondani rá hogy működik. Én nem érzem hogy túlzásokba kell esni kábel esetén de azért egy 2000ft/méteres qed csak belefér még egy alap rendszernél is. Én most is használok ilyet a hátsókhoz mert 30 méter kellett és drágább kábel helyett inkább rendszert fejlesztek a pénzből.
-
ateszm
senior tag
Sziasztok!
Barátom kért tőlem segítséget, egy kis kerti mozi létrehozásához. Telepítettem neki egy optoma 141X-et 120"-os vászonnal. Képet és hangot egy telekomos box adja hdmi-n. Lg soundbart vett hozzá,amin spdif meg hdmi csatlakozó van csak. Próbáltam 2 féle hdmi elosztót, de vagy kép vagy hang nem volt. Lehet hogy a box szoftveresen nem engedélyezi a hdmi megosztást? Van valami ötletetek, hogy ne kelljen házimozi erősítőt vennie? Vagy vegyek egy tv okosítót neki, és rakjak rá tvgo-t ?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:ateszmFanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
Epic30
csendes tag
Sziasztok!
Hangszoró kábelre forrasszam vagy csavarozzam a banán dugót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen