Új hozzászólás Aktív témák

  • norral

    aktív tag

    válasz andorra #5037 üzenetére

    Majd megkérem a boltot, ahonnan venni akarom, hogy ugyan jöjjenek már ki 3 erősítővel, meg 6 féle hangfalszettel, oszt' nézzük má' meg melyik illik pontosan hozzám. Elég valószerűtlen, hogy bárki is megtenné nekem...

    Sajnos nem értek a témához. Fogalmam sem volt róla, hogy egy alaprajz semmilyen szinten nem segít. Igyekeztem (az általam elérhető módon a leg)felkészült(ebb) és (leg)célratörő(bb) kérdést feltenni. Egy-két hete olvasom a topicot, rákestem arra az igényre, amire nekem is szükségem van, nem találtam kielégítő választ. Nem azt várom, hogy valaki megtervezze nekem az egészet, csak azt, hogy valaki legalább jó irányba lökjön a keresgélés felé.
    pl:
    "Ne vegyél denon-1912-t, mert az feleslegesen sok, csak mozihoz, hasonló élmény kihozhatsz valószínű egy xy Onkyo-val is."
    "25nm-re már nem vagyok benne biztos, hogy elég lesz a max. 400k, amit rá akarsz költeni."

    Használtban még inkább el lennék veszve, ha ide járok 20 percenként, hogy "ez az erősítő jó?" kérdéssel, attól senki nem lesz boldogabb, én meg nem leszek okosabb, mert előbb utóbb mindenki letolja majd. Már így is, mert wall of text lett ez a hozzászólás is.

    Sajnos a "Google a te barátod." nem segít nekem laikusnak. Mivel a témához nem értek, nem tudom megkülönböztetni a marketingbullshitet, a hiteles véleménytől.

    Nem cseszegetésből írom ezeket, egész egyszerűen jelenleg tanácstalan vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák