Új hozzászólás Aktív témák

  • g.osseus

    csendes tag

    Sziasztok!

    Új vagyok itt és újonnan szeretném megvenni első házimozimat. Ebben szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni, mivel nem jutok dűlőre. Kb. 100-150 rugót szeretnék rászánni, de talán hajlandó vagyok 200-ig elmenni. Első sorban mozizásra használnám (projektorra kötve) egy 25 nm-es szobában. Fontos, hogy külső merevlemezről is megbízhatóan lejátsszon "mindent". Az sem árt, ha a zene is szépen szól rajta, bár erre első sorban a régi hifimet használom, na de mégis... :-)
    Első körben egy komplett házimoziban kezdtem el gondolkodni, mivel ez tűnt a legegyszerűbb megoldásnak. Két szettet néztem ki, az LG BH7520T-t és a Pioneer BCS-424. Ezekről tudtok véleményt mondani?

    Aztán nézegettem a Pioneer katalógust, mert nagyon megtetszett maga a márka, és utánaszámolgattam, hogy 185 ezerből már kijönne egy VSX-422 erősítő BSP-150-es lejátszóval (erről nagyon jókat olvastam) és S-ES3TB hangfalszett, amihez (az ismeretető szerint) nem is feltétlen kell külön mélynyomó, vagy legfeljebb utólag még kiegészítem a cuccot.

    Mi erről az összeállításról a véleményetek illetve mit tudtok ajánlani ebben az árkategóriában a fent leírt célra?

    Előre is köszi a hozzászólásokat! :-)

    Üdv:
    osseus

Új hozzászólás Aktív témák