Új hozzászólás Aktív témák

  • Oldfighter

    senior tag

    válasz BenHans #29730 üzenetére

    Kicsit érdekes felállás ezzel az összenyitott helyiséggel, mert azért nem mindegy, hogy a hangnak mekkora légköbmétert kell megtöltenie. Sokat számít ám a visszaverődés is.
    Szóval maga a "mozisziget" a hálóban lenne....hm. A pénzkereted megfelelne egy középkategóriás szett megvásárlásához, újonnan is, de a használt piacon akár ennél nagyobb teljesítményű készülékek is kijönnének, amikkel már nem lenne gond hangügyileg betölteni az 50nm-t.
    Zenehallgatásra mindenféleképpen Denont vagy Marantzot javasolnék elsősorban, de szóba jöhet valamelyik felső kategóriás Yamaha vagy Pioneer ( használtan). Próbálkozhatsz nem kommersz készülékekkel is, de érdemes itt is figyelembe venni, hogy a hangfalszett minimum a kétszeres árba kerüljön ( eredeti árakat figyelembe véve). Használt Nad, Cambridge Audio, Arcam....ritka madarak, de minőségben többet kapsz ezektől.
    Hangdobozokból szintén vegyes a kép, mert használtan jobb minőséget is el lehet érni. Lásd az akciós Elac szettet. De nagyon népszerűek a Dalik, JBL-ek, Monitor Audiok, Mordaunt felső kategóriás modelljei: Aviano, Mezzo. De ajánlhatóak igen kedvező ár/érték arányuk miatt a Dynavoice termékei is. Ezeknek utána lehet nézni a netdeponál, illetve a streamaudionál. Érdemes mindkét bolt kínálatát végigböngészni, időpontot kérni meghallgatásra.

    Süket szomszéd a jó szomszéd!

Új hozzászólás Aktív témák