Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    válasz Gino20 #186228 üzenetére

    Átfogalmazom a kérdést, hátha ebből az irányból megközelítve közelebb kerülök a "válaszhoz", mert neten semmi érdemi infót nem találtam a Velodyne Impact X sorozatról.

    Az vajon elképzelhető, hogy egy ilyen neves "prémium" sub gyártó, a mögötte lévő összes kompetenciával készít egy olyan terméket, ami messze elmarad a gyártó alapvető minőségétől csak azért, hogy a piacra dobjon egy "olcsó" terméket? Valójában ez is ~1500 euro szóval Én olcsónak nem nevezném, de mondjuk a 6000-hez képest egyértelműen annak számít.
    Vajon csak beledobálja a kevésbé jól megtervezett D osztályt, elektronikát, sugárzót, miegyebet az üzletpolitika miatt vagyis, hogy legyen létjogosultsága 4x ennyibe kerülő termékeinek is, vagy vajon épp az ellenkezője történhet és ad hasonló minőséget negyed áron, de meghagyja a 6000 euros terméket is azoknak, akik ezt a réteget hajszolják és ez nyugtatja meg a lelküket?

    Lehet ennek az átfogalmazásnak nincs semmi értelme :D csak elmélkedek.

    Ha az elmélkedésemtől eltekintünk, akkor ~1500 euroig van ajánlott 15" subwoofer?
    Ennyiért Én csak ezt találtam, de persze létezhet sok olyan termék/gyártó amiről még csak nem is hallottam.
    Klipsch-et nem vennék. Monolith Monoprice 15 úgy látom szintén többe kerül és a bődületes hibaarány miatt szintén nem venném.

Új hozzászólás Aktív témák