Új hozzászólás Aktív témák

  • Vicarious1

    aktív tag

    válasz Squirrel #159013 üzenetére

    Nekem is az első gondolatom a szinergia miatt a SUB 1000F volt. Azonban 3 dolog miatt vacillálok:
    1. Az Aria sztem kategóriája egyik legszebb hangfala, persze ez szubjektív dolog. Hogy tudott a Focal ennyire semmitmondó az Aria-k formajegyeiben semmit nem követő subot tervezni?? Jó, tudom ez nem szépségverseny. Szóval nem annyira az én ízlésem...
    2. A múltkor már itt írtam, hogy szeretnék visszatérni a reflexes szubokhoz, egy zárt és egy passzív membrános után. Az első kicsi volt a szobához és gyenge, (SVS NSD12) a passzív (CANTON sub 1200R) meg nem passzolt karakterében, nem egészítette ki az Ariakat az alsó tartományban. Két zártat meg nem tudnék már elhelyezni.
    3. A Mozis vonalat szeretném előtérbe helyezni. Álljon itt egy idézet a HCS francia HM üzlet SUB 1000F felhasználói véleményeiből (mivel nem tudok franciául, a Google fordítóra bízva kicsit vicces lett, de a lényege érthető.. "Nem sokáig tartottam az 1000F-et, mielőtt visszaadtam volna - mindaddig, amíg alapvetően nem gondolok erre. Ez - a lenmembrán megköveteli - átkozott pontosságot, és viszonylag alacsonyra csökken. A probléma az, hogy egy zárt doboz nagyon közvetlen, számomra túl kellemetlen. A Focal-tól egy 800 VW SW tulajdonosaként, amely végtelenül energikus és élvezetes a házimoziban.
    Tehát ha azt akarja, hogy finoman kiegészítse az Aria oszlopok spektrumának alsó részét pontos és finom basszussal a jazz és klasszikus zenében, akkor vegye ezt. Hátrányokkal: ha szeretné érezni Godzilla nyomvonalait vagy hallgatni a "Mély házat", meneküljön el ebből a zárt modellből, például egy basszusreflexre." :D
    Ez tudom csak egy vélemény a sokkal több pozitív mellet, ne tántorítson el és lehet hogy a Te rendszeredben pláne 2db-al kva jó lesz, de számomra most a mozis erő fontosabb, valahogy egy reflexesekben jobban bízom. (Talán az Arendal 1.5 vagy Dali SUB K14F helyette)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák