Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz -KP- #156042 üzenetére

    még az is lehet, h jobbak az újak(annyira nem érdekel a technológia, hogy ezt keressem), de a legutolsó, legdrágább modell is számomra zavaróan külön életet él. nagyon valószinű,hogy annyira nagy a sebességkülönbség a membránok között, hogy soha nem lesz jó. A dinamikus dobozoknál ezért jó a fokozatos membránméret. és valszeg ezért tetszik a sima magneplanar.

    ne keverjük a dinamikát a leadott teljesitménnyel. egyrészt dünnyögnek, mert ócska dobozhangú a mélyládájuk (tisztelet az általam még nem hallott kivételnek), így lassú a lecsengésük, ezért nem hat dinamikusnak, másrészt a közép tartománybeli dinamika se lenne rossz.

    nézd, van nekem is sztatikusom, fejhallgató méretben. ott aránylag kevés mellékhatása van a technológiának, de ott is hallatszik azért, de ettől még finom zenékhez nagyon szeretem.

    én nem azon vitatkozom, hogy tetszhet-e embernek, mert persze, különben nem gyártanák. csak kiragadott paraméterekről beszélünk, amikről nagyjából objektiven lehet beszélgetni.

    1x hallottam egész jól szólni ML-t, amikor Huszti Gábor kivitte showra. de ott is a doboz volt a szűk keresztmetszet, amikor lumin meg talán VAT volt előtte.

    azt viszont nem tudom, h miért csak habzószájú loganossal találkozom. el kell fogadni, hogy minden technológiának megvan a hátránya. ahogy pl a dómsugárzó biztosan torzabb magas tartományban, mint a sztatikus.

    szerintem :)

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák