Új hozzászólás Aktív témák

  • xtremetuning

    addikt

    válasz Dava #111033 üzenetére

    A zárt mindig gyorsabb, pontosabb, ellenben jóval kisebb a hangnyomása, mint egy ugyanakkora membránnal rendelkező reflexesnek. Pláne, ha a JL-ről beszélünk.
    Tehát, aki egy reflexes 30-ashoz van szokva (ami ugye búg, kiemel, zsíros a hangja, elken, ezáltal jóval többnek adja el magát), annak kevés lesz egy 30-as zárt.

    Ezért is írom, hogy JL-ből kell a 2. Nem feltétlenül azért, hogy leemelje a tetőt, bár, ha a jelenet megkívánja, akkor lefogja, és azt is olyan pontosan, részletezően, amit egy reflexes soha az életben nem fog megcsinálni.
    De hangsúlyozom : ha zártban gondolkozunk, akkor az a letisztultsága miatt mindig gyengébbnek hat. 2 pedig azért kell, hogy a minőségi ugrás úgy legyen meg, hogy ne menjen a mennyiség rovására.

    Azt pedig halkan teszem hozzá, hogy a zárt olyan teret, jelenlétérzetet tud csinálni, ami nagyban fokozza a valósághoz közeli hang megjelenítését. Nyilván kábelezéssel kiszolgálva.

    [ Szerkesztve ]

    ...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

Új hozzászólás Aktív témák