Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz vadászlak #111027 üzenetére

    Azért kell, illetve érdemes megduplázni, mert lényegesen jobb lesz a hangzás és az élmény. Úgy összességében, minden szempontból. Hallottam 4 szubládás házimozi rendszert is, annak összehangolása kicsit macerásabb, egy arra alkalmas, jó processzorral az igazi. Nézd csak meg a JBL Synthesis rendszereket, minimum a két szubláda, de inkább 4 db!
    Csak az tudja ezeket igazán értékelni, aki kipróbálta egy darabbal, majd kettővel, utána megint eggyel és így tovább. Tehát kell összehasonlítási alap.
    Az f112 egymagában is olyan elképesztő élményt ad, ami sokunk számára maga a Kánaán, de kettővel, még 20 négyzetméteres szobában is fokozódik az élményfaktor.

    Arra amit itt előadtál, arra kiválóan illik a mondás: a tudatlanság nagy önbizalommal (arccal) párosul.

    (#111035) Dorian
    Akkor kell kettő, 18-20 m2-ben, ha a lehető legjobb hangzásra törekszel. Egy darabbal még a Synthesis processzora sem képes igazán jó hangot összehozni. Amit beteszed a másodikat, óriásit változik az egész. Ez Házimozi Stúdiós tapasztalat, éppen a nemrég linkelt Project Array installálása során történt.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák