Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz mpo #40408 üzenetére

    -25 hangeron ne csodalkozz, hogy nem erted a parbeszedeket. en meg -15 korul sem ertem mindig. nem ertem, annyi mindenki irta hogy -15-20 korul filmez, eleg fura nekem ez foleg a hazimozi topicokban, ahol irgalmatlan penzeket elkoltenek az emberek. csak engem kap el a gepszij? hangero olyan mint vmi drog :DDD en amiota vegigneztem hangosan par filmet, nem elvezem halkabban. rendesen felmegy az adrenalin szintem -6 -8 korul egy akciojelenetben, inkabb megvarom hogy ne zavarjak senkit es akkor filmezek, minthogy halkan nezzek barmit is. sot valszeg ez lesz az oka, ha egyszer raaldozok tobb penzt a hazimozi rendszerre, hogy kompromisszummentesen menjen a ref hangero.

    (#40412) BBéci uszas tenyleg nem a legjobb aerob. de nem azert, mert ne tudnal ott 110-es pulzust csinalni. inkabb a hideg kozeg miatt, ehsegerzet, szervezet visszamelegitese miatt effektivebb mas aerob. akkor mar bringa/szobabringa, mint futas/gyaloglas, nem? izuleteknek sokkal jobb. szobabringanal pulzus is jol kontrollalhato.

    "Aki halknak találja a centersugárzót, az vagy cserélje jobb minőségűre, nagyobbra, vagy felejtse el a szinkront! Eredeti hangsávokban inkább hangos a párbeszéd, mint halk."
    erdekes, sok ezer filmet vegigneztem, pont az ellenkezojet tapasztaltam. sokkal jobban ertheto aranyosan hasonlo hangeron a szinkronos filmeken a parbeszed, mint az eredeti hangsavon. mintha hangosabb lenne a szinkronos dialogus a tobbi effekthez kepest.

    "Szinkronos filmekhez felesleges házimozi rendszerre elszórni a pénzt."
    :N azert sztem jobban szol a szinkron is terhangzassal, mint stereoban. annak ellenre, hogy tenyleg egyre szarabbak a szinkronok..ha muszaj lenne szinkronos filmeket neznem, akkor is inkabb terhangzassal neznem.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák