Új hozzászólás Aktív témák

  • dave118

    senior tag

    válasz BBéci #35946 üzenetére

    A kanapé sacc 1.5m-re van a hátsó faltól, a sub közvetlenül a kanapé mögött van, 90°-al elfordítva a nézési iránytól, szóval a membrán a vele szemben lévő falra (ami előtt van egy fa komód) néz, kb 3,5-4 re. Mögötte van egy ablak 0.5m-re ami előtt vastag sötétítőfüggöny van. Tehát van körülötte hely, egyedül a kanapé van majdnem pont rátolva. Amiket kérdeztem csak ált. kíváncsiság miatt kérdeztem, ki fogom próbálni a front szekcióban ismét, voltak változások a szobában mióta hátra került.
    Az érdekelne igazából, hogy ha a sub 1,15m-ről vagy 3m-re kerül a hallgatási pozíciótól, az indokolja-e a hangerő 1/4 állásból mondok valamit 1/2 állásba tekerését ugyanabban a helységben. Szerintem nem.

    (#35945) Janos222: ezt nem teljesen értem, hogy kapcsolódik a feladathoz, szerintem sehogy, de jó volt elolvasni ennek ellenére :D Most moziról beszélek, zenéhez nem használok subot, és ha a szobában lévő kütyük rezgésének kellene teljessé tenni a mély hangok élvezetét akkor szerintem eladok minden HM cuccot :D

    [ Szerkesztve ]

    ... Ami ami, az az.

Új hozzászólás Aktív témák