• ALBY

  senior tag

  Sziasztok. Szerény véleményem a témához.
  Az elsietett építés helyett szerintem (ha nem akarsz sokat költeni) keress bizományikban egy régebbi jól működő erősítőt (esetleg Videoton), keress hozzá valami jó&olcsó hangfalat (Jamo Classic2 30kHUF ; Yamaha GS40MK2 40kHUF), ne feledd a kultúrált [no Keravil] kábelezést és már van is egy korrekt sztereo cuccod a számgéphez ill. zenélni is. Egy hasonló olcsó(?) cuccal sztereóban is nagyobb élmény játszani mint bármilyen műanyag5.1 számítóéphangfallal.

  Mindent mindíg jól körül kell árni ha veszel valamit, soxor, sok helyen!

  Ám ha mégis építenél hangfalat Mégjobban körül kell járni témát tippeket tapaszalatoka kérdezősködni, sajnos kevés a lelkesedés főlg ha nem engedheted meg magadnak hogy ne sikerüljön.
  Óriási ''törődést'' igényel a hangfal és igényességet, nem bútort barkácsolunk.
  Nem túl profi márkákból tapasztalattal is nehéz lehet jót kihozni, én isezért ha mindenképpen építeni akarsz a www.Visaton.com német márkát ajánlanám, profi kigyensúlyozott minőség, és a lényeg: tutira mehetsz(majdnem) mert szetteket is árulnak profin tervezett hangfalakból(persze van ára de gyönyörűen szól). Persze a megfelelő alkatrészek kivélasztása után még mindíg törheted a fejed a doboz építés műveletein, bevonaton, csillapításon stb. Csak akkor kezdj vásárlni ha mindent százszor végigondoltál/számoltál. De ha jól sikerül az nagy élmény.

  A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...