Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Googleknel osszeszartak a gatyot rendesen. Ugyanaz amit az Intel muvelt 2013-2019 kozott, aztan jott a Ryzen meg a TSMC es utana ment a kapkodas.
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
Rowon
őstag
Gondolom a Bing fejlesztése végett kezdtek bele ők is. Fel kell zárkózni a konkurenciához.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
niof
addikt
Csak mondom, kb. egy honappal ezelott a Bing-el kerestettem a ~30 eves erositombe kicsatolo relet, es meg is talalta. Az eredetit mar reg nem gyartjak, es minden hifi-s webforumban csak ossze-vissza ajanlgattak mindent helyette. En meg beirtam a tipust, mondom lesz, ami lesz. 1db-ot talalt, ami minden parameterben azonos volt. Megrendeltem, es teljesen jo lett. Szoval a MS megoldasa nekem pozitiv csalodas egyelore.
-
kilua
senior tag
Újabban én is a Bing chatben írok sokszor ha kell valami, rákeres a neten és összefoglalja. Ha valamiben biztos akarok lenni vagy furcsa amit ír, akkor linkeli a forrást meg lehet nézni, és meg is kell mert sokszor rossz következtetéseket von le de l különben sokszor gyorsabb mintha magam néznék utána ha érdekel valami.
[ Szerkesztve ]
-
Postas99
senior tag
2023. April 24.
[Bard isn’t currently supported in your country. Stay tuned!]Köszönjük kugli, megint egy összecsapott nesze semmi fogd meg jól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Egyesítik az AI-kutatással foglalkozó Google Brain és DeepMind részlegeket, a Bard már képes programozni is. Sokan háborognak Pichai kompenzációs csomagján.
- Asus GTX 1650 OC 4GB DDR5-ös kártya dobozában eladó. Tesztelt, hibátlan, frissen pasztázott MX4-gyel
- LG 25UM58-P FHD IPS LCD monitor
- Vezeték nélküli egér(bluetooth és 2.4 Ghz), tölthető akkumulátorral
- Csukló támasz GLORIOUS - GWR-75 COMPACT - FEKETE
- LG 27UD68P-B 4K gamer monitor, 27", 3840x2160, pivot (álló), HDR, freesync
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest