Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt a truck wheelt elfogadnám picit olcsóbban... más kérdés, hogy mostanában leginkább a kanapén elfekve játszom kontrollerrel, ott meg nehézkes lenne a kormány
-
himpike
aktív tag
válasz
Predatorr #15 üzenetére
Én mindent lecserélek amíg van rajta garancia, könnyebb eladni.. viszont egy ideje tényleg nincs érdemi fejlődés a hardverben ami ezt indokolná. A VGA még oké, de tudom hogy tutira nem várom ki a meghibásodását(bukom a teljes összeget), ennél fogva költséget generálok magamnak előre a kisebb költség reményében. Viszont ez, hogy egy VGA többe kerül mint egy teljes konzol... Tényleg csak a stratégia tart meg a PC fronton.
-
A notebookoknál ezek a gagyi sz@r kijelzők soha nem fogynak már el?
-
Bandit21
addikt
Helló itt bármire szívesen válaszolunk! Az összefoglalóban már eleve sok infót találsz.
Ezt a Moza szettet azért nem szoktuk ajánlani mert az sr-p lite pedált nincs lehetőség load cell -re átalakítani a Moza R5 bázist nem lehet nagyobb tappal 8 nm -en használni a kamion perec pedig bár jól néz ki de semmilyen másik játékban nem fogod tudni használni (mert az 5.5 nm versenyezni egy ekkora kerekhez kevés).
Egy sima 30 cm kerek kormány viszont már tökéletes rally drift és máshoz is.
Jelenleg a fanatec ad akcióban ingyen postával egy ready to race szettet ami 160 ezer Ft ből jön ki, és ha veszel mellé 8 nm tápot 25 ezer Ft ért és lc féket (ami miatt rögtön 3 pedálos is lesz) 40 ezer Ft ért és mondjuk egy GT kormányt még kb 90 ezer Ft ért akkor igaz hogy túl mentél a cikkben írt Moza árán de 315 ezer Ft ért (rengeteg pénz tudom) de 8 nm -es 3 pedálos loadcell fékes 2 kormányos (egy kerek és egy GT) szettted lesz.
Vagy elég az 5 nm és a kerek kormány és a 2 pedál de akkor meg 160 ezer a cucc.
És ez zárójelbe tesz minden fogaskerék/ szíj hajtású logi és thrustmaster cuccot. -
Kansas
addikt
válasz
kriszpontaz #16 üzenetére
Azért ha széket kanapének fordítod, az fordítási galiba, akkor is, ha a kanapé is létező szó...
Ezek a fordítási hibák nem azért nagyon bosszantóak, mert az angoltudás hiányára utalnak, hanem mert a magyartudáséra...
hasonló még pl. a hüvelykujjszabály, ami ugye a magyarban ökölszabályként él(és nem mellékesen semmi köze erőszakos cselekedetekhez, fizikához annál inkább, mindkét nyelvben). -
Predatorr
őstag
Szemészet.
Sokkal részletesebb a grafika, nem csak több pixelből áll. Van, ahol levelek között átjön a fény a fák lombján, kisebb felbontásban meg egy zöld tömb az egész. Stratégiánál vsz nem, de ott meg nagyobb területet látni be.
Én inkább veszek jó videókártyát (nyilván nem bevezető áron), és remek grafikát használok 4-5 évig. -
himpike
aktív tag
Mivel semmi nem indokolja a fejlesztést csatlakozom az előttem szólóhoz. Eddig is javarészt a VGA volt az amit az ember sűrűbben lecserélgetett de már az is jelentőségét vesztette a költsége miatt. A 4k nem érdekel, nem lesz tőle jobb a játék, kitettem tévére párszor de a szarabb fpsen kívül nem láttam semmi extrát, ráadásul zavart a fényerő is(rtx4070).
Vásároltam egy microsoft controllert, hátha javul valami élmény de az általam favorizált stratégiai játékoknál aligha fog... Konkrétan nem tudom mit tudnék játszani vele. -
nah, szerintem megvárom az AM6-ot vagy a PCIe 7-et a fejlesztéssel...
-
LadaLord
aktív tag
Mi az a hajszálkereszt az első monitornál?
Jó dolog a szó szerinti fordítás... -
Predatorr
őstag
143e-ért vettem a 7700X-et.
Még egy játék sem akadozott rajta.
Én nem csak azt hiszem el, hogy mind2 Eiffel-torony gumiból van, hanem azt is, hogy egy 450cd/m² fényerejű monitor 1000cd/m² fényerőre képes!Az én monitoromnak ugyan alapból 1000 kel hozzá, de biztos fejlődik a technika.
A kamuzásé legalábbis.
-
omfgk
veterán
Ez nem az AMD, hanem a magyar nagyker pofátlansága.
Német Mindfactory-n ez 299 euró volt.
Ami az áfakülönbséggel is 140 alatt marad...
Na annyiért még volt értelme. Főleg akkor amikor a 7800X3D már elszállt, 9800X3D készlet meg nem volt elég.Ugyanez volt látható a 9800X3D-nél.
Mindfactory-n a legdrágább ára 260k volt (magyar áfával számolva már). És többször volt belőle drop mint idehaza.
Ugyanez Ipon-nál 350k... Magyar nagyker, vagy tudom is én, aki behozza először az országba. Na az a pofátlan banda.Nem is kell Mindfactory árat nézni.
Alzán se ment tovább 270-nél az előrendelés. -
tibaimp
nagyúr
170e Ft egy 6 magos CPU-ért....OK, tehát az Amd is tud árazni, mikor nincs vagy alig van konkurencia...Érdekes mi!
-
GreatL
őstag
Pont ez az rgb világítás hiányzik minden egyes kormányról, szimulátor éjszakán borzasztó idegesítő a hiánya. A kormánnyal meg simán lehetne rallizni. Vajon ezt a mozát sok cucc támogatja? Ránézésre jobb mint a tm rs300 gt--m, és úgysem kuplungozok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A raktérben notebookok és monitorok mellett egy processzor és egy kormánykészlet utazik.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Eredeti JBL Tour One M2 bluetooth fejhallgató
- Bowers & Wilkins PX8 James Bond limitált bluetooth fejhallgató
- Eredeti JBL Reflect Aero bluetooth fülhallgató
- Eladó Bontatlan! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON RX 9070 XT GAMING OC 16GB
- Eladó ARCADE ATARI Gamestation Pro - RETRO játékkonzol 200+ beépített játékkal, ÚJ,bolti ár alatt!!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest